Jednostavno i sigurno

Poštovani korisniče, hvala što koristite adresar firmi portal koji Vam pruža sigurno najviše mogućnosti za reklamiranje na internetu.

PRVI KORAK

Prvo što je neophodno da uradite jeste da kliknete na dugme "registruj se" prilikom registracije neophodno je da unesete kategoriju u kojoj će biti vaša firma. Za dalje bilo bi dobro da iz google maps izvučete kordinate vaše firme (ako Vam je to komplikovano pozovite nas). Kada ste uneli delatnost vaše firme, email, user name i password i kliknuli registruj se dobićete na Vaš email konfirmacioni link kojim treba da potvrdite registraciju što će opet u nekim daljim koracima i funkcijama biti neophodno.

KORAK DRUGI

Kada ste kliknuli na konfirmacioni link iz predhodnog poglavlja sada se možete ulogovati na sajt i početi sa odabirom paketa koji želite da koristite. Kada ste izabrali paket Vi u stvari postavljate samo osnovnu prezentaciju tj. besplatan paket. Ubacujete logo, naziv firme, telefone i uvodni tekst. Kada izvšite uplatu i kada mi proverimo na izvodu koji ste paket uplatili mi ćemo Vas obavestiti i odobriti dalje postavljanje vaše prezentacije.

KORAK TREĆI

Postavljanje prezentecije u bilo kom paketu je jednostavno. Gledajte da popunite sve neophodne elemente da bi Vam prezentacija bila što posećenija.

S poštovanjem, Vaš adresar firmi

Prijatelji sajta

Društvene mreže

Novo na sajtu

Copyright by Aderarfirmi.com - 2010 | Created by MwD Hosting by: Car rental Balkan
kako funkcioniše registruj se uloguj se